Vacanțe perfecte alături de copii: Destinații ideale pentru a te relaxa și a-i încânta pe cei mici

Ai un copil mic, dar parcă ai vrea să mergi într-o vacanță minunată și nu ai cu cine să îl lași acasă, așa că acum trebuie să iei în considerare nevoile lui și să iei o decizie înțeleaptă. Perioada copilăriei poate fi destul de complicată când vine vorba de planificarea unei vacanțe, deoarece micuții au nevoie de supraveghere constantă și astfel un părinte poate simți că se află într-o situație inconfortabilă în timp ce încearcă să se bucure de o pauză binemeritată.

O soluție potențială ar fi să alegeți o destinație de vacanță complexă all-inclusive, unde activitățile sunt abundente și unde copiii dvs. pot întâlni alți tineri de vârsta lor. Hai să vedem care sunt sugestiile noastre pentru o vacanță perfectă alături de un copil cu vârsta cuprinsă între 6 și 13 ani.

9FybtVFNSEOxogGzIvHJ_IMG_2226

Karavostási, Grecia

Familiile care au copii suficient de maturi pentru a înota în siguranță, dar nu încă destul de mari pentru a-și lăsa părinții să se distreze în cluburi vor găsi o adevărată oază de liniște în Karavostási. Situată pe coasta nord-vestică a Greciei, în apropierea unor stațiuni importante, această destinație oferă turiștilor o plajă splendidă, cu nisip fin, care se întinde pe o distanță de 1640 de metri și se mândrește cu apele sale albastre și cristaline. Nisipul, cu nuanțe de la gri deschis până la maro pământiu, mărginit de margelute mici, este atât de lung și de lat, încât este puțin probabil să fiți deranjați de aglomerația de pe faleză. Pentru a face plaja sigură și potrivită pentru cei mici, este recomandat ca aceștia să poarte încălțăminte specială, concepută pentru protecție.

9FybtVFNSEOxogGzIvHJ_IMG_2226

Lindos, Rhodes, Grecia

Cu case construite pe o colină care domină o golfuleț fermecător, Lindos este o lume aparte, departe de agitația și modernitatea stațiunilor de pe mare care se întind pe insula Rhodos, făcând din acest loc destinația perfectă pentru familii. În afară de plajele minunate, vă puteți pierde pe străduțele pietruite care duc către cetatea veche, datând din secolul al XIV-lea, cu mândrul său templu construit în secolul al IV-lea î.Hr. (copiii ar putea chiar să aleagă să se plimbe pe spatele unui măgar, animalele fiind bine îngrijite și pregătite pentru a-i purta). Din Lindos, puteți face excursii de o zi ușor către verdeața plină de viață a Văii Fluturelui (la 32 de mile) sau spre orașul Rodos (la 30 de mile).

9FybtVFNSEOxogGzIvHJ_IMG_2226

Praia de Barranco, Algarve, Portugalia

Dacă sunteți pasionați de golf, tenis sau călătoriți cu copii de orice vârstă, Pine Cliffs este locul ideal pentru voi. Aici, veți găsi o fantastică academie de tenis, care oferă lecții începând de dimineața și până seara, astfel încât să vă puteți ține micuții ocupați și interesați de aceste sporturi. În plus, complexul oferă și alte activități diverse și captivante pentru toată familia.

Despre Condei Tudorel