Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 25.06.2023

Informații generale

Vă rugăm să citiți acest Disclaimer cu atenție înainte de a utiliza site-ul nostru de articole și știri. Acest document stabilește termenii și condițiile care guvernează utilizarea site-ului nostru și excluderea sau limitarea răspunderii noastre în legătură cu utilizarea informațiilor și conținutului furnizat.

Conținut și informații

2.1. Obiectiv informativ: Site-ul nostru de articole și știri furnizează conținut și informații generale în diverse domenii, inclusiv știri actuale, analize, opinii și sfaturi. Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate, însă nu putem garanta că toate informațiile sunt complete, corecte sau actualizate în mod constant. Utilizarea informațiilor furnizate pe site-ul nostru se face pe propriul risc.

2.2. Responsabilitatea utilizatorului: Utilizatorii site-ului nostru sunt responsabili pentru utilizarea și interpretarea corectă a informațiilor furnizate. Nu suntem responsabili pentru eventualele daune sau pierderi rezultate din utilizarea informațiilor prezentate pe site.

Opinii și conținut generat de utilizatori

3.1. Opinii personale: Site-ul nostru poate conține opinii și puncte de vedere exprimate de autori sau contribuitori. Aceste opinii sunt personale și nu reflectă neapărat poziția sau opiniile noastre. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul generat de terțe părți sau pentru eventualele daune sau pierderi rezultate din utilizarea sau interpretarea acestui conținut.

3.2. Conținut generat de utilizatori: În unele cazuri, site-ul nostru poate permite utilizatorilor să contribuie cu conținut propriu, cum ar fi comentarii, recenzii sau alte materiale. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul generat de utilizatori și nu avem obligația de a verifica sau de a monitoriza acest conținut. Utilizatorii sunt responsabili pentru conținutul pe care îl furnizează și trebuie să respecte drepturile de autor, drepturile de proprietate intelectuală și alte legi aplicabile.

Excluderea răspunderii

4.1. Limitarea răspunderii: Utilizarea site-ului nostru se face pe propriul risc. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventualele daune, pierderi sau prejudicii ca rezultat al utilizării sau imposibilității de utilizare a site-ului nostru.

4.2. Informații externe: Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri web externe sau resurse furnizate de terțe părți. Nu avem control asupra conținutului acestor site-uri și nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul, exactitatea sau disponibilitatea acestora. Accesul și utilizarea acestor site-uri externe se fac pe propriul risc al utilizatorului.

Modificări ale Disclaimer-ului

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și de a modifica periodic acest Disclaimer. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări. Continuarea utilizării site-ului nostru după modificările aduse Disclaimer-ului reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce privește acele modificări.

Contact

Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau solicitări legate de acest Disclaimer, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site-ul nostru.

Vă mulțumim pentru utilizarea site-ului nostru de articole și știri. Vă recomandăm să citiți acest Disclaimer înainte de a utiliza site-ul nostru și să respectați termenii și condițiile stabilite în acest document.